Кошик
1684 відгуків
Coverphone Интернет-магазин чехлов и аксессуаров для Вашего телефона
Контакти
Coverphone Интернет магазин
График работы 10.00-17.00. Суббота - Воскресенье выходной!, Харків, Україна
+380 (50) 599-22-23
+380505992223

Огляд Samsung J5 2016 Galaxy J510 і ексклюзивні чохли від Coverphone

Огляд Samsung J5 2016 Galaxy J510 і ексклюзивні чохли від Coverphone

Всім привіт з вами компанія Coverphone і сьогодні мова піде про Samsung J5 2016 року. Нове покоління j5-2016 порівняно з попередньою версією j5 має можна сказати цікаві особливості і звичайно ж апарат поліпшили, і давайте подивимося і розберемося в чому ж його інтерес і чим же він цікавий для Вас.

Перш за все, давайте подивимося на зовнішній вигляд.

З правого боку у нас кнопочка включення, зліва у нас регулювання гучності, на зворотній стороні апарату динамік він знаходиться зліва від камери, камера не багато випираюча і праворуч від камери спалах.

На нижній частині у нас роз'єм для навушників, роз'єм плюс під micro USB і мікрофон. На верхній частині апарату нічого не розташоване.

Мені подобається те що апарат виглядає досить стильно і цікаво. Вся ця металева окантовочка-бампер надають йому впевненості я б так сказав, він дійсно добре і зручно лежить в руці.

Зворотна сторона має пластикову кришку, всередині під кришкою встановлена батарея об'ємом 3100 Mah, є слот під карту пам'яті до 64 Гб і 2 слота під sim карти стандарту micro Sim.

Що стосується екрану, то тут у нас екран HD Amoled, навіть я сказав би так супер Amoled це навіть цікавіше, ніж сам Amoled. Що стосується діагоналі то як ми бачимо 5,2 дюйма, тобто це апарат 5,2 HD super Amoled ось так це буде звучати повністю і я скажу так що апарат дуже сильно нагадує Samsung Galaxy Grand 2 просто з металевої окантовочкой і чу трохи цікавіше сам по собі. 6.0.1 Android вже софт більш новий, 13 Mpx основна камера, 2 Гб оперативної пам'яті, 4 ядра по 1,2 Ггц так як тут у нас Adrena 306 графічний чіп ми можемо припустити, що це процесор, так як в апараті це не вказується. Фронтальна камера 5 Mpx і в принципі все. Також хочу зазначити з особливостей цього смартфона те що у нього є фронтальна спалах і можна робити фотографії в непроглядній темряві.

Що стосується основного моменту – це екрану, то рівень яскравості у нього відмінний, запас всіх таких колоритів квітів теж на високому рівні, а що стосується деталізації при більш детальному огляді ми можемо побачити пікселі, а так взагалі пікселі не видно. Екран приємний на нього не гидко дивитися, ні яких претензій по екрану насправді немає, при чому що при такому залізі Full HD екран був би тільки шкідливий для даного пристрою. В аппарате есть возможность максимального энергосбережения, что ранее было доступно только для более топовых смартфонов и у нас есть еще ряд фишек которые действительно полезны сейчас.

Теперь что касается встроенной памяти то здесь ее 16 Гб, это радует, это большой и большой плюс для этого устройства, конечно для устройства такого ценового сегмента это минимум памяти которое нужно, а то и желательно было бы и больше.

Что касается фронтальной камеры то она как я и говорил 5 Mpx, она в принципе достойная для данного смартфона она очень даже приемлемая. Основная камера 13 Mpx выдает не плохую детализацию, сочность, яркость цветов, но с фокусом часто страдают малые объекты просто не может зафокусировать и это является определенным минусом. При хорошем освещении фронтальная камера вообще дает достойные результаты и основная камера в принципе иногда бывает срабатывает на ура.

Что касается мультимедиа, то динамик который расположен на задней крышке не очень то и хорош, потому что качество звучания оставляет желать лучшего, нет такой чистоты, какие-то шумы, но в принципе он достаточно громкий и если вам динамик нужен для того чтобы услышать звонок то как раз вам этого достаточно. Если вы хотите слушать музыку в наушниках, а в наушниках здесь нормальный звук вполне себе приемлемый, не меломанский конечно но довольно хорош, то это для вас не будет проблемой.

Также хочу отметить автономность данного девайса. Работает он очень и очень долго, 3 дня в режиме средней эксплуатации и в режиме серфинга и всех остальных моментах он работает где-то 6 – 10 часов.

Что в итоге можно сказать про Samsung J5-2016? Очень быстрый и шустрый гаджет и это действительно удобно и круто. Не смотря на довольно высокую стоимость J5-2016 выезжает за счет эффектного экрана, флагманской оболочки и шикарной автономности в сочетании с простотой и практичностью съемной крышки и съемного же аккумулятора.

Ну а інтернет магазин Coverphone може до всього цього додати ексклюзивні силіконові чохли для Samsung J5-2016 Galaxy J510. Захисне скло яке не дасть з'явиться подряпин на ефектному екрані і силіконовий бампер з ім'ям прикрасить задню частину Самсунг J5-2016.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner